Kezdőlap Hírek Tech Intelligens edzőtükör

Intelligens edzőtükör

1052
0

A reflektív LCD kijelzőn követheted személyi edződ utasításait, így még ki sem kell mozdulnod ahhoz, hogy formába hozd magad a nyárra. Az eszköz kétirányú kamera segítségével oldja meg a streamet, így nem videót nézünk, hanem az edzőnk élő bejelentkezését.

Okostükör

Az 1080p felbontású tükörben egy 5 megapixeles kamera található, amelyhez beépített mikrofon is tartozik. A cég biztosította leendő felhasználóit, hogy a kamera és mikrofon csak az edzések ideje alatt működnek. A felhasználók saját preferenciáik alapján választhatnak edzőt (jóga, erőnléti edzés, stb), valamint megadhatják az edzés idejét, de az edző motivációs stílusán is csiszolhatnak.
Egyre inkább erősödő trend ez az edzésben. Az emberek inkább otthon akarnak maradni, hiszen folyton rohanásban vannak. A Mirror persze csak egy azon cégek közül, akik a távedzésekre fókuszálnak. Ilyen a Peloton is, amely kijelzőkkel felszerelt szobabicikliket árusít, amelyeken keresztül követhetjük az edző utasításait. Ehhez havi bérletet kell váltani ugyanúgy, mint bármely edzőteremben.

Okostükör

„A prémium edzésélményt hozzuk el felhasználóink számára, hiszen a tükörrel a legjobb edzőkhöz juthatunk el, függetlenül attól, hol lakunk és milyen a beosztásunk.” – mondta Brynn Putnam.

Okostükör
A harminc perces edzések 40 dollárba kerülnek, de az eszköz 1495 dolláros ára mellett ez még így sem a legolcsóbb kategória. Persze havi feliratkozási lehetőség is van, amely csak 39 dollárt jelent.