Kezdőlap Kiemelt Mobilok Harman Kardon módra

Mobilok Harman Kardon módra

1008
0
Harman Kardon

Az ikonikus Harman Kardon Audio Equipment Design szolgál inspirációul James Tsai-nak, hogy megalkossa a “Harmony” nevű mobil telefonját.

A legújabb trendet követve, miszerint a telefon már minőségi videó felvevő készülék is, a dizájner a márka audio szabványait integrálta egy mobiltelefonba, amely nagy hatékonysággal és szórakoztatási képességekkel rendelkezik.

Harman KardonA James Tsai által megteremtett “Harmony”-t kifejezetten Harman Kardon jól ismert hangfalai és vezeték nélküli hangszórói ihlették. Figyelemre méltó külsővel a mobil újraírja Harman Kardon dizájn nyelvét egy organikus és átlátszó hátlappá, mely vibrálást kölcsönöz a terméknek. Két különböző színben jelenik meg, a világos “Miami Peaches” és a sötét “Galaxy Blue” színekben.

Harman KardonAz üvegrács a kiváló hangminőséget szimbolizálja, míg kapcsolódik a Harman Kardon-tól megszokott dizájnhoz.

Harman KardonA Harman Kardon által ihletett mobil nagyszerű audio minőségével lehetőséget ad használójának, hogy elmerüljön a stream album élményben egy friss, vicces telefonnal. Karcsú, keskeny teste erős és karakterisztikus belsőt rejt.