Kezdőlap Hírek Sportrajongók igényeire szabott prémium tévék

Sportrajongók igényeire szabott prémium tévék

768
0
LG OLED

A sportrajongóknak várhatóan még egy darabig nélkülözniük kell a közösségi szurkolás élményét, ezért az LG új OLED televízióinak megalkotásakor nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy az otthonokba is elvigye a stadionhangulatot. A lenyűgözően részletes és élethű képmegjelenítésű, akár több mint 2 méteres képátlóval érkező készülékek előtt akár egy futballcsapatnyi szurkoló is az események középpontjában érezheti magát.

Nem kell többé nélkülözniük a stadionok hangulatát a sport szerelmeseinek, megérkeztek ugyanis Magyarországra az LG legújabb, lenyűgöző képminőségű OLED televíziói. Az eddigi legimpozánsabb, prémium kategóriás tévépaletta A1, B1, C1, G1 és Z1 sorozatú modelljei minden eddiginél több képernyőméretben kínálnak választási lehetőséget az érdeklődők számára, a kisebb terekbe is alkalmas 48 hüvelykes változattól egészen a 88 hüvelykes, társasággal való közös szurkolásra alkalmas méretig.

LG OLEDA vásárlók, a technológiai szakértők, valamint a filmipar legnagyobbjai által is a legjobb kijelzőkként elismert készülékek elmosódás- és vibrálásmentesen jelenítik meg a gyors sporteseményeket. A televíziókba épített OLED Motion Pro funkció egyenletessé teszi a mozgásokat, miközben a TruMotion technológia minden apró részletet és mozgást jól kivehetően jelenít meg, így például egy futballmeccs legapróbb pillanatairól sem fognak lemaradni a nézők.

A stadionhangzás megteremtésében az LG AI Sound Pro nevű funkció működik közre, amely a közvetítések kétcsatornás hangját 5.1.2 térhatású hangzássá képes alakítani. A hangélmény fokozása azonban itt nem áll meg, hiszen két egyforma Bluetooth-hangszóró csatlakoztatásával igazi 3D hangzásélmény érhető el, akárcsak egy igazi stadionban.

A készülékekbe telepített mesterséges intelligencia automatikusan sport üzemmódra vált a közvetítésekre kapcsoláskor, így a játékosok mozgásai, arckifejezései és a mezükön található számok is tisztábban láthatóvá válnak – mintha csak az események középpontjában lennénk.

Az elfoglalt sportkedvelők és az igazi meccsrajongók pedig csapatuk egyik mérkőzéséről sem maradnak le a tévékbe programozott sportriasztás-módnak köszönhetően, amely a manuális beállítást követően állandó értesítésekkel látja el a felhasználót a nagyobb bajnokságok kedvenc csapatait érintő legfontosabb eseményekről.