Kezdőlap Hírek Autók Volkswagen MUT. E

Volkswagen MUT. E

717
0
Volkswagen MUT. E

A Volkswagen MUT. E első helyen végzett a 20. Michelin Design Challenge 2020-on. Ez nem meglepő, hiszen a jövő okos városai számára kínál futurisztikus közlekedési megoldást.

2035-ben vagyunk, ahol az új generáció 20 és 30 év közötti korosztálya mindennél előrébb helyezi a környezetszennyezés emberi egészségre gyakorolt hatását.

Volkswagen MUT. EA futurisztikus közlekedési eszközök erre a problémára kínálnak alternatív megoldást és olyan fenntartható közlekedést, mely nem annyira káros a környezetre.

Volkswagen MUT. EA kihívás az volt, hogy olyan közlekedési hálózatot alkossanak az okos városok számára, ahol a közlekedés az emberek szállítása mellett a városi foglalkoztatást is szolgálja. A polip intelligens viselkedésének biomimikrikus megközelítésével mozgás- és túlélési mechanizmuson keresztül, a Volkswagen MUT. E gyakorlati probléma megoldást kínál a forgalmi torlódások csökkentése érdekében a jövőben.

Volkswagen MUT. EA Dayvid Almeida által megálmodott futurisztikus Volkswagen MUT. E hatékony közlekedési mechanizmust kínál, mely a forgalmi dugók csökkentését célozza meg. Analizálta és megismerte a polip karjait és tulajdonságait, flexibilitását és szívóerejét, mellyel képes tárgyakat megfogni és gyönyörű hullámzással mozog a vízben. Ez szolgált fő inspirációként a VW MUT. E megalkotásánál.

Volkswagen MUT. EA felhasználó egyszerűen tudja megrendelni a Volkswagen MUT. E-t telefonja vagy okos eszköze segítségével és amikor kéri, ez a közlekedési eszköz kitekeredik saját zónájából, hogy találkozzon felhasználójával. Az eszköz flexibilis membránja segítségével kitekeredik és kerék formájúvá válik. Amint eléri felhasználóját, moduláris ülése is megjelenik, készen áll a használatra. Valószínűleg lehetőség lesz különböző modulok kombinálására a felhasználó igényei szerint.