Kezdőlap Hírek Autók Megmutatjuk, milyenek lesznek 2050-ben az autópályák

Megmutatjuk, milyenek lesznek 2050-ben az autópályák

1404
0

Ez a rövid cikk most a sci-fi őrülteknek szól, akiket nagyon izgat, milyen lesz az élet a jövőben. a New Deal címre keresztelt képsorozat most az autópályák világát mutatja be.

Autópályák 2050

A Carlo Ratti Associati designstúdió megmutatta, milyen lesz a jövő és az okos autópályák 2050-ben. Az önvezető autók, taxik és drónok térhódításával a hagyományos mozgástér megváltozik. A New Deal sorozat most a híres párizsi körgyűrű jövőjét rajzolja fel.

Autópályák 2050
A koncepció alapját egy kutatás képezi. A kiállítás öt verzióban festi fel a víziót, amelyek közül kettőt csak ennek az útnak szentelnek. Az első címe Living Laterality, amely teljesen átalakítja az ismert utat és játszótereket is felépít mellé.

Autópályák 2050
A második, Living Above már hidakat is alkalmaz, amelyek az út fölött magasodó épületeket kötik össze. A Pavilion de l’Arsenal című koncepció az energiatermelés és mezőgazdaság következő éveit hivatott bemutatni.

Autópályák 2050
A negyedik, The streets of the world koncepció egy tizenkét sávos utat rajzol le. A Multimodality Everywhere és a The Dynamic road drónok szemszögéből mutatja meg a jövőt, amelyek az autópályákra vigyáznak. A projekt legfőbb fókusza az, hogy a közlekedés és közlekedésbiztonság tovább fejlődjön.

Autópályák 2050