Kezdőlap Hírek Autók A Ford pollenszűrője segíthet a szénanáthától és allergiától szenvedő autósokon

A Ford pollenszűrője segíthet a szénanáthától és allergiától szenvedő autósokon

673
0
Ford

A Ford ezentúl egy minden eddiginél hatékonyabb pollenszűrőt is kínál, ami védelmet nyújthat a szénanáthától és allergiától szenvedő autósoknak.

A világhírű szűrő-specialista Freudenberg által kifejlesztett Ford micronAir proTect rendszer rendkívül hatásosan akadályozza meg sokféle, komoly egészségügyi problémát okozó káros anyag, allergén, sőt vírus bejutását az utastérbe. A Ford ezentúl egy minden eddiginél hatékonyabb pollenszűrőt is kínál, ami védelmet nyújthat a szénanáthától és allergiától szenvedő autósoknak.

FordA világhírű szűrő-specialista Freudenberg által kifejlesztett Ford micronAir proTect rendszer rendkívül hatásosan akadályozza meg sokféle, komoly egészségügyi problémát okozó káros anyag, allergén, sőt vírus bejutását az utastérbe. A koronavírusok a fertőzött emberek tüsszentésével, köhögésével vagy légzésével keletkező folyadékcseppeken utazva terjednek, és a felületeken megtapadva órákon, sőt napokon át aktívak maradnak. A légmozgások, a hőmérséklet és a páratartalom változása hatására ezek a vírusok újra a levegőbe kerülhetnek – ám ilyenkor a szűrő már megfogja őket.

 A filter megvásárolható és beszereltethető a Ford márkaszervizekben; a szűrő jelenleg a Focus, Kuga, Mondeo, S‑MAX és Galaxy modellekhez áll rendelkezésre, de már most is megrendelhető a Fiestához, a Pumához és az EcoSporthoz, nyáron pedig a Transit Courier és a Tourneo Courier modellekhez is elérhető lesz.

Akik Ford micronAir proTect szűrőt szeretnének beszereltetni Fordjukba, számíthatnak az “Érintésmentes” szervizeljárásra, amikor a műhelyben a járművet fertőtlenítik, és burkolatokkal védik az emberi érintésnek kitett felületeket.

# # #

* Szellőző/klímarendszerekben való felhasználásra tervezett Ford micronAir® proTect réteg vírusirtó felületvédelemmel, amit egy gyümölcskivonaton (aktív összetevő: citromsav, CAS-szám 77-92-9 és/vagy 5949-29-1) alapuló funkcionális szűrőréteg biztosít. Biztonságos baktérium- és gombaölő felületvédelem számos Gram-pozitív és Gram-negatív baktérium, élesztő- és egyéb gombák ellen, valamint az ISO 18184 szabvány szerint vizsgált antivirális tulajdonságok (H1N1 influenzavírus és HCoV 229E koronavírus).