Kezdőlap Hírek Tech Házimozi felsőfokon

Házimozi felsőfokon

1650
0

A Sony bemutatta az új HT-X8500 és HT-S350 hangprojektorokat és az UBP-X800M2 4K Ultra HD Blu-ray™lejátszót, amelyekkel otthonodban is kivételes moziélményben lehet részed.

Sony Házimozi

Minden irányból érkező hang: HT-X8500A Dolby Atmos®és a DTS:X®formátumokat támogató új X8500 hangprojektorral otthonod kényelmében élheted át a moziélményt. A 2.1 csatornás, egy egységből álló soundbar hangzásával a film részeseként élheted át az eseményeket. Az X8500 soundbar a Sony egyedi digitális jelfeldolgozó technológiáját–a Vertical Surround Engine hangmotort –alkalmazza, amellyel akár 7.1.2 csatornás térhangzás mellett élvezheted kedvenc tartalmaid a nélkül, hogy további külső hangszórókat kellene használnod. A beépített dupla mélynyomó rendkívül mély basszusaival és a 2 Mozi üzem mód bekapcsolásával minden filmet a lehető legjobb minőségben élvezhetsz.

Sony Házimozi

Mindemellett az X8500 e ARC támogatással is rendelkezik, amely segít továbbítani a magas minőségű hangokat a televízióból egyenesen a hangprojektorra. BLUETOOTH® kapcsolat 1 segítségével vezeték nélkül párosíthatod hangprojektorod a tévéddel,így a gondtalan zenehallgatás mellett a zavaró vezetékek is teljesen eltűnnek a nappalidból. Egy egységben az erő: HT-S350 Az új HT-S350 soundbar a vezeték nélküli mélynyomójával lenyűgöző, ütős basszusokkal teli térhangzásra képes. Az egyedi S-Force PRO Front Surround technológia immáron 5.1 csatornás Decode támogatást is kapott, így a hangprojektor minden eddiginél szélesebb, részletesebb és pontosabb térhangzást kínál.Az egyszerű és gondtalan távirányítás érdekében csatlakoztasd soundbarod HDMI ARC-on keresztül televíziódhoz.Az X8500-hoz hasonlóan a HT-S350 is rendelkezik BLUETOOTH®vezeték nélküli kapcsolattal.

Sony Házimozi

Elegáns és vékony kialakítás. Az elegáns, karcsú és stílusos kialakításnak köszönhetően az új termékeknek könnyedén megtalálod a helyét ott honodban. Páratlan képminőség: UBP-X800 M2 Az X800 M2 4K Ultra-HD Blu-ray lejátszó támogatja a HDR10, Dolby Vision és aHybrid Gamma Log formátumokat, amelyek lenyűgöző képminőséggel jelenítik meg a tartalmakat otthonodban. Az X800M2 képes az alacsonyabb felbontású tartalmakat 4K felbontás közelivé felskálázni, így eddig nem látott részleteket is felfedezhetsz kedvenc filmjeidben. 1A vezeték nélküli Bluetooth® használatához BRAVIA® támogatottságú Bluetooth® A2DP (Fejlett Hangelosztási Profil) kapcsolat szükséges.

Sony Házimozi
3 Az X800M2 mindemellett támogatja a legújabb és legjobb audio formátumokat, köztük a Hi-Res Audio2-t. AzX8500 hangprojektorral és az X800M2 Ultra-HD Blu-ray lejátszóval együtt a lehető legjobb házimozi élménytérheted el. A kiváló minőségű Dolby Atmos és DTS:X formátumok garantáltan az elérhető legjobb kép és hangminőséget kínálják. Az X800 M2 számos lemezformátumot támogat, így a már meglévő film és zenei gyűjteményed mellett az újdonságokat is gondtalanul élvezheted olyan HD formátumokban is, mint az SACD és DVD-A. AzX800 M2 támogatja a Netflix és a YouTube 4K streaming szolgáltatásokat, így neked csak annyi a dolgod, hogy hátradőlj és élvezd kedvenc filmjeid és sorozataid UHD minőségben közvetlenül a televíziód képernyőjéről. AHT-X8500 hangprojektor 2019. március végétől érhető el. AHT-S350 soundbar 2019. május elejétől érhető el. Az UBP-X800M2 4K Ultra-HD Blu-ray lejátszó 2019 májusától érhető el.