Kezdőlap Hírek Tech LEGO Star Wars csillagromboló

LEGO Star Wars csillagromboló

2737
0

Ez a birodalmi csillagromboló a LEGO Csillagok háborúja sorozatának legújabb tagja. Az új alkotás a LEGO eddigi legnagyobb Star Wars témájú szettje, amely 4784 különálló darabból áll össze.

LEGO Star Wars

A LEGO tervezői a Csillagok háborúja: Egy új remény nyitójelenetében látható csillagromboló rengeteg apró részletét be tudták építeni az új szettbe. A hajó elforgatható fegyvereket, billenő radarokat és hatalmas hajtóműveket tartalmaz.

LEGO Star Wars

A csomagban szintén megtalálható a Tantive IV cirkáló méretarányos verziója is, amelyet Leia használt, hogy megpróbáljon elmenekülni a Halálcsillag terveivel, ezt külön meg lehet építeni és a csillagromboló alsó részén található hangár részhez csatolni.

LEGO Star Wars
A szett az „Ultimate Collector” gyűjtői sorozat része, amit a márka és a film franchise partnerségének 20. évfordulójának megünneplésére adtak ki. A doboz tartalmaz még egy információs táblával ellátott bemutató állványt és 2 birodalmi minifigurát is.

LEGO Star Wars
A teljes felépítés után a birodalmi csillagromboló, állvány nélkül 44 cm magas, 110 cm hosszú és 66 cm széles. Ez a legnagyobb Star Wars témájú építménye a LEGO-nak, a mai napig, és csak kicsivel kevesebb darabból áll össze, mint az „Ultimate Collector” gyűjtői sorozat Ezeréves Sólyma, amit 7541 egyedi darabból lehet megépíteni.

LEGO Star Wars
A Birodalmi csillagromboló október elsején került forgalomba, Amerikában 700 dollárba, az Egyesült Királyságban 650 fontba kerül, itthon pedig kicsivel 200.000 forint felett lehet megvásárolni.

LEGO Star Wars

LEGO Star Wars