Kezdőlap Hírek Autók Mini Moke Maserati V8 motorral

Mini Moke Maserati V8 motorral

1058
0
Mini Moke Maserati V8

A francia Ludovic Lazareth és a Lazareth Auto-Moto megdöbbentő járműveket épít, most a Mini Moke került keze közé, 454 lóerős, V8-as Maserati motorral apró motorházteteje alatt.

Mini Moke Maserati V8 A nagyon brit Moke-ot 2017 óta építi Lazareth. Vett egy teljesen csupasz, alumínium Moke “Amphibie” kasztnit és egy Maserati V8-ast és valahogy sikerült belepasszírozni a 4.7 literes, Ferrari által épített motort, mely általában a GranTurismo coupe-ban látható, a Moke makacs kis orrába. Hozzá került még a Maserati hat sebességes Cambiocorsa váltója és kormány oszlopa.

Mini Moke Maserati V8 Ami még nagyobbá tette a kihívást Lazareth Moke-ja számára, az a rövid tengelytáv és a négy helyett kétüléses változat, melyet 1964 és 1968 között építettek.

A Frankenstein jellegű fémkreáció biztosan megmosolyogtat. A 17 inches felniken úgy néz ki, mint egy túlméretezett roller vagy szteroidos gokart. A teljes csomag 848kg-os tömege és a hátsó kerekekre irányuló 520Nm-es nyomatéka őrlült teljesítményt sugall. További adatokat sajnos nem közölt Lazareth.

Mini Moke Maserati V8 A Moke pilótafülkéjében két apró párnázott ülés egy hatalmas sebességváltó alagútban ül. Az egyetlen műszer egy apró sebességmérő. A mindenfajta biztonsági funkciók teljes hiánya azt jelenti, hogy a kis szörny távol áll attól, hogy hivatalosan is az utakat szelje. Bár biztosan akadnának néhányan, hogy kipróbálják.

Lazareth Auto-Moto weboldalán csupán “igény szerinti ár” jelenik meg, azt beszélik, hogy 130 ezer dollárnál kezdődik.