Kezdőlap Hírek Tech LEGO világekor kísérlet nagycsaládos kedvezménnyel

LEGO világekor kísérlet nagycsaládos kedvezménnyel

960
0

A Ford hétüléses modelljeinek bemutatásának apropóját az ismét megrendezésre kerülő nagyszabású LEGO rendezvény, a KidFest 2019 adta, mely családoknak szóló rendezvény egyik fő támogatója éve óta a Ford.

Ford-LEGO

A hagyományosan nagy érdeklődésre számot tartó családi rendezvényen, a hétvégén a Millenáris Parkban a résztvevők ismét részesei lehetnek egy világrekord kísérletnek és megismerkedhetnek a Ford teljes 7 üléses portfóliójával.
A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a Ford támogatásával, a LEGO Store Budapest és a MomartMarketing Ügynökség szervezésében megrendezésre kerülő idei KidFest Program keretében egy minden eddiginél hosszabb, minimum 945 méter hosszú több, mint 1 millió LEGO® kockából álló LEGO láncot építése a cél.
A sajtóesemény vendége volt Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, 3 gyerekes édesapa, a Ford márkanagykövete, aki a hétköznapokban egy Ford Mustang Bullitt-tal közlekedik, de a hétvégén, a családdal egy vadonatúj tűzpiros Ford Galaxyval utaznak.

Ford-LEGO

A Mustang nálam régi szerelem, hisz ahogy sokan tudják, a garázsomban 2012 óta ott áll egy eredeti 65-ös évjáratú oldtimer Mustang. Nagy megtiszteltetés volt, mikor 2016-ban a Ford felkért, hogy legyek a legendás Mustang magyarországi márkanagykövete, és azóta már ez a 4. Mustang, amivel nap, mint nap járok. A Mustang minden percét élvezem, de kétségtelen, hogy a családdal, 3 gyerekkel és a kutyánkkal a Ford Galaxy sokkal kényelmesebb még nekem is tartogatott pozitív meglepetéseket” – mondta el Kiss Gergely.

Ford-LEGO

A Ford nagycsaládos kedvezménnyel is megvásárolható ún. 7 üléses portfóliójában egyaránt helyet kap a sportos egyterű S-Max/ Galaxy páros, a praktikus Tourneo Connect és a tágas, akár 9 üléses Tourneo Custom kisbusz is.

A LEGO Store szervezésében és a Ford támogatásával hétvégén, a KidFest 2019 családi eseményen, a Millenárison megkísérlik megdönteni a jelenlegi LEGO lánc építési világrekordot.

Ford-LEGO
A cél, hogy vasárnap estére több mint 1 millió LEGO kocka felhasználásával egy legalább 920 méter hosszú LEGO lánc készüljön el.
Az első láncszemek az újságírók segítségével már szerdán elkészültek, vasárnap délutánra pedig várhatóan egy majd 1 kilóméteres LEGO lánc foglalja majd el a Millenáris park nagy részét. A vállalkozó kedvű résztvevők 27darab 4 x 2 es klasszikus LEGO kocka összeépítésével készített gyűrűkből rakhatják össze a láncot.