Kezdőlap Kiemelt Múltidézés a Picslot-tal

Múltidézés a Picslot-tal

908
0
Picslot

Használtál már instant fényképezőgépet? Szórakoztató és egyedi élményt biztosít, bár működése eléggé behatárolt, ugyanis csupán egyszer tud egyetlen mozdulatot tud megörökíteni.

PicslotA mai modern fényképezőgépekkel többször is előhívhatjuk a képeket, a gyors egymásutáni fényképezés pedig sokkal jobban kielégíti mai igényeinket.

PicslotA Picslot egy aranyos instant fényképezőgép, mely képes akár hat képet is készíteni. Hasonlóan működik, mint a mobilok Burst módja, bár azokkal ellentétben ezt úgy tervezték, hogy csak a legfontosabb eseményeket örökítse meg. Amint a gombot lenyomtad, folyamatosan készít hat képet, melyből kiválaszthatjuk azt az egyet, melyet kis szeretnénk nyomtatni, de akár mind a hatra is van lehetőség.

PicslotEgy kör alakú gomb fut a kamera oldalán. A gombot egyszerűen csúsztassuk a kiválasztott kép számához és máris indul a nyomtatás. Akár mind a hatot is kinyomtathatjuk. Ezzel a funkcióval a Picslotnak sikerült kiküszöbölnie a hagyományos instant fényképezők korlátait, megőrizve egyediségét. Emellett igazán cuki és még jól is néz ki.