Kezdőlap Hírek Építészet Ötmillió dollárért árulják az absztrak házat

Ötmillió dollárért árulják az absztrak házat

1094
0

Olyan, mint egy műalkotás, mégis kényelmesen ellakhatsz benne. A New York-i Ancramben található Tsai Residence igazán lenyűgöző. A tervek a kínai művész és aktivista, Ai Weiwei nevéhez fűződnek. Ez az egyetlen privát ingatlan az államokban, amelyet a pekingi alkotó tervezett.

Tsai Residence

Egyszerűen csak absztrakt formának nevezik az épületet. A luxusház éles kontrasztban áll a környező dombokkal. Az ingatlan négy részből áll, amelyeket folyosók kötnek össze. Három hálószoba, három fürdőszoba, egy óriási nappali, valamint egy Gaggenau eszközökkel megtöltött modern konyha tartozik hozzá.

Tsai Residence
A minimalista belsőt a padlótól plafonig érő üvegfelületek békítik meg, amelyek behozzák a természetet a házba. A kandallók meleggé varázsolják a nappalit és legnagyobb hálószobát.

Tsai Residence

A belső tér talán olyan, mint egy műalkotás, mégis olyan érzés benne, mintha otthon lennénk. „Élhető műalkotás” néven is fut a projekt, azonban azt mi is láthatjuk, hogy nagyon is élhető és praktikus. Mindenki erre vágyik.

Tsai Residence
A főépülettel szemben egy Y-alakú melléképület is található. A rozsdaszínű homlokzat jobban beleolvad környezetébe, mint a főépület.

Tsai Residence

Ebben két közös tér és két hálószoba került, valamint egy pici konyha. Kint egy medence várja a vendégeket, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a hegyekre.

Tsai Residence
Vendégház

A Tsai Residence eredetileg nyaralónak készült, azonban most mégis áruba bocsátják.

Tsai Residence
Vendégház
Tsai Residence
Vendégház