fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

T2 400 ezer LEGO-ból

0

Már nem egy legóból épített életnagyságú építményt láthattunk. Ott van a BugattiChrion, a Ferrari F1, de ne feledkezzünk meg BjarkeIngles házáról sem. Most azonban elkészült a Volkswagen T2 is, amelyhez pontosan négyszázezer legót használtak fel.

Négyszázezer darab legóból építették

A modell egy acélcső-keret köré épült, így az autó akár két felnőtt súlyával is megbirkózik, a belső térben pedig retro berendezések várnak minket.

Négyszázezer darab legóból építették

Természetesen a lehajtható asztal, mosogató, kávéskészlet, sütő és műtárgyak is mind-mind legódarabokból állnak össze. Még egy pár fogkefét és fogkrémet is találunk az autóban.

Négyszázezer darab legóból építették
Azonban még ennél is lenyűgözőbb, hogy az alkotók tolóajtót építettek a T2 oldalára, és a világítás is működőképes. Az 5 méteres, 700 kilogrammot nyomó kempingautón eredeti márkajelzések találhatók. A színösszeállítás az 1960-as éveket idézi.

Négyszázezer darab legóból építették
A LEGO egyik legismertebb modellkészítője, Rene Hoffmeister és Pascal Lenhardbuilt állnak a projekt mögött. Nagyjából hat hét alatt készültek el vele.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «