Kezdőlap Hírek Tech Telefontokok buktatták le az új iPhone modelleket

Telefontokok buktatták le az új iPhone modelleket

766
0

Mindössze egy hónap van hátra a sokak által várt szeptemberi Apple bemutatóig, ahol a legújabb, 2019-es iPhone modelleket leplezik le. Mindig hatalmas titkolózás övezi a bemutatót, azonban egyvalamiben már biztosak lehetünk. A Phonebox telefontok gyártói kapcsolatainak köszönhetően kiderült, hogy 2019-ben három új iPhone modellt mutatnak be, ezek az iPhone XI, iPhone XIR és iPhon XI Max nevet fogják viselni.

Új iPhone modellek

A korábban megjelent kiszivárogtatások a készülékekről igaznak bizonyultak, és az Apple idén a kamerát vette célba a fejlesztések terén. A módosításokról a legújabb kezünkbe került telefontokok árulkodnak a hatalmas kamera szigettel. A technológia, modelltől függően 2 illetve 3 optikát fog használni és az értesülések szerint 48Mp felbontással és 3-szoros optikai zoommal kerül a készülékekbe.
Kijelző méreteket tekintve 6,1 inch lesz a diszkrétebb árazású, kétkamerás iPhone XIR modell. Az azonos tudással felvértezett 3 optikával rendelkező iPhone XI és iPhone XI Max 5,8 illetve 6.5 Inch méretekben lesznek kaphatók, ahogy azt a legújabb telefontokok is mutatják.

Új iPhone modellek
A külsőt tekintve a hátlapon megfigyelhetjük az előző modellhez viszonyított vékonyítását is. Bár a kijelző mérete nem változik, a vékonyabb készülékház miatt sokkal kényelmesebben lehet majd kézben tartani a készüléket. Az alsó részen található megnövelt méretű csatlakozó kivágás pedig a széleskörűen elterjed Usb-C szabvány használatára utal, amit az Apple a MacBook-okban már előszeretettel használ.

Új iPhone modellek
Gyártói értesüléseink szerint az új XIR modell az előző iPhone XS szériában bemutatott A12 Bionic processzort kapja meg, míg drágább XI és XI Max modelleket a legújabb A13 Bionic lapkakészlettel szerelik, ami a specifikációk szerint az összes Androidos készülék teljesítményét lekörözheti. A memória mindhárom esetben 4Gb lesz, de az Apple zárt rendszerének futtatásához ez a tapasztalatok szerint ez bőven elég.
Az árazás tekintetében az Apple szerencsére nem folytatja a növekvő tendenciát így most is a jelenlegi árakra számíthatunk: XIR – 799$, XI – 999$ , XI Max – 1099$. Ez az itthoni adókkal együtt 300 és 500 ezer forint között alakul majd a tárhely (128-512Gb) méretétől függően