Kezdőlap Hírek Tech Ütöm vágom mobil a CAT-tól

Ütöm vágom mobil a CAT-tól

1299
0

A Cat® Phones bejelentette új strapabíró telefonját a B26-ot, amely hosszú üzemidővel és a márkától megszokott ütésálló készülékházzal bír. Az IP68 szabványnak megfelelő készülék teljes mértékben porálló, és 1,2 méteres mélységig vízálló. Emellett kibírja az akár 1,8 méteres magasságból betonra való leejtést is.

Cat B26

A nyomógombos telefonok továbbra is hangsúlyos jelenléttel bírnak a Cat kínálatában. 2018-ban több mint 407 millió klasszikus kialakítású telefont szállítottak le világszerte, és a várakozások szerint ez a szám 2019-ben is hasonlóan alakul, 394 millió darab körül, a Canalys iparági elemzőcég szerint.

Cat B26

„Jól látható, hogy a nyomógombos telefonok nemzetközi viszonylatban még mindig nagy szerepet kapnak, különösen azokban az iparágakban, ahol az elsődleges elvárás, hogy az eszköz bírja az extrém körülményeket. Azon felhasználók, akik egyszerűen használható telefont keresnek, a javítással járó magas költségeket sem szeretnék kifizetni, így ténylegesen olyan telefonra van szükségük, amit nem kell félteni.” – tette hozzá Pete Cunningham, a Bullitt Group termékekért felelős alelnöke. “Akár építőipari vagy mezőgazdasági dolgozóról, villanyszerelőről vagy erdészről legyen is szó, számukra első helyen szerepel, hogy minden körülmények közt tudjanak telefonálni vagy üzenetet küldeni. Ehhez robosztus és megbízható telefonra van szükség, mint amilyen a B26 is.”

Strapabírás
• Tesztelve 1,8 m-ről betonra ejtés közben
• IP68:
o Homok- és porálló
o Vízálló akár 35 percig 1,2 m-ig
• MIL SPEC 810G:
o Hősokk: bírja az extrém hőkülönbségeket -25C és 55C akár 4 órán keresztül
o Ellenállás rázkódásnak, rezgésnek: kategória 4
o Bírja a párát és a sós ködöt