Kezdőlap Hírek Green Man 118 év kellett az első Triumph elektromos biciklihez

118 év kellett az első Triumph elektromos biciklihez

1329
0
Triumph Motorcycles Trekker GT

118 éves történelme során először a Triumph Motorcycles megalkotta elektromos biciklijét, a Trekker GT-t. A már megszokott szenvedéllyel a kétkerekűek iránt kínálja járművét a mindennapos ingázáshoz és fitneszhez. Ugyanakkor a dizájn a brit márkától megszokott elegáns stílusra, kényelemre és minőségre épít.

Triumph Motorcycles Trekker GTAmint feltűnik a Triumph Motorcycles Trekker GT, azonnal letisztult és modern esztétikájával hódít. Ehhez hozzájárul két tónusú színvilága, a matt ezüst és matt fekete között. Elegáns vázának kialakítása a keskeny kormányra is kiterjed és egy rendkívül kényelmes Selle királyi vivo nyereggel egészül ki. A váz háromféle méretben kapható: 450mm (ajánlott 155-165 cm közötti magassághoz), 400mm (165-180 cm közötti magassághoz) vagy 550mm (180cm feletti magassághoz).

Triumph Motorcycles Trekker GTA könnyű váz 6061-es alumíniumból készült és integrált, zárható lítium-ionos akkumulátort rejt. A Shimano E6100 250w motorral, mely csupán 2.88kg-ot nyom, 60 Nm nyomatékot és 150km-es utazást biztosít.

Triumph Motorcycles Trekker GTA dizájn és teljesítményre építve a bicikli más prémium komponenseket is kapott, hogy teljesítményét, kényelmét és biztonságát még jobban fokozza, mint a szuper-csendes Shimano Deore Shadow 10 sebességes váltók és hátsó mechanizmusok, a Rockshox Paragon vilák és az ABUS Proshield integrált zárak.

Triumph Motorcycles Trekker GTKormányán egy információs kijelző található, mely személyre szabható aszerint, hogyan jelezze a sebességet, távot, úti időt, időt és az akkumulátor előrelátható idejét.

Triumph Motorcycles Trekker GT