Kezdőlap Hírek Basszus! Vissza a jövőbe!

Basszus! Vissza a jövőbe!

989
0
Vissza a jövőbe gitár

A Vissza a jövőbe minden idők egyik legikonikusabb filmje, melynek kiadása óta számos való életben lévő tárgyat inspirált már.

Vissza a jövőbe gitárA Nike megalkotta az AirMags-t. Van működő hoverboard. Aztán ott vannak a motorok, a VW busz, Lego és most a Time Machine Bass. Ez a basszusgitár a Doner Designs apa-fia páros keze munkája.

Vissza a jövőbe gitár“Ez az egyedi darab Steve és Richard Doner 300 munkaórájának eredménye. A szellemi tulajdon tiszteletben tartása miatt nincs konkrét utalás a Vissza a jövőbe filmekre, viszont a gitár egy kiválasztható cél év kijelzővel rendelkezik, a fluxuskondenzátor és más elektromos ketyerék pedig biztosan boldoggá teszik a műfaj rajongóit és az időutazás, a 80-as évek pop kultúrájának rajongóit és a művészeket egyaránt.”

Vissza a jövőbe gitárA kiválasztható cél év kijelző, az időgép lámpái, a kilógó vezetékek és a 1.22 gigawatt, na és a fluxuskondenzátor. Az egyik legmenőbb basszusgitár, amit valaha láttunk és pont úgy szól, ahogy kinéz.

Vissza a jövőbe gitárIdén talált gazdára, az összeg 100%-át a Michael J. Fox Foundation Parkinson Research-nek ajánlották fel.