Kezdőlap Hírek Hajók 6000 lóerős luxusjacht

6000 lóerős luxusjacht

1278
0

Ez a 27 méteres Canados Gladiator 919 RD a szupergyors jachtok legújabb vonalát képviseli. Csak próbáld megemészteni a következőket: három darab 2000 lóerős MAN dízelmotor. Ötvenkét csomós sebesség. Igen, jól olvastad.

Canados Gladiator 919 RD

Ez a lenyűgöző hajó a Canados legújabb modellje, amelyet olyan hajótulajdonosok számára készítettek, akik csak napközben akarnak vízre szállni, de nem a hajón laknak.

Canados Gladiator 919 RD

A három V12-es MAN motor akár egész nap eszetlen sebességgel tud minket előre röpíteni. Még szerencse, hogy 2000 gallon üzemanyagot is tud szállítani a gép, mert bizony szükség lesz erre a mennyiségre. Természetesen ehhez a sebességhez megfelelő stabilitás is kell, de ez sem okoz problémát.

Canados Gladiator 919 RD
„Ezzel a teljesítménnyel ez a leggyorsabb jacht a piacon. Egy luxusjacht és szuperjacht minden kényelme és funkciója megtalálható rajta.”
Az egész orrt pihenésre, napozásra találták ki, hátul pedig egy naptól védett pihenő várja a vendégeket. A pilótafülkét keménytető védi, a fedélzeten pedig rengeteg hely áll rendelkezésünkre.

Canados Gladiator 919 RD

Itt kör alakú kanapék, egy étkező található, a főzésről pedig egy teljesen felszerelt hajókonyha gondoskodik. Mivel a legénység majd itt tölti az éjszakát, a Gladiator 919 három vagy négy kabinnal is megrendelhető.
A hajót 2020-ban mutatják be Monacóban.