Kezdőlap Hírek Autók Az ívek színfóniája

Az ívek színfóniája

577
0
Bugatti

Mielőtt a világ leggyorsabb sorozatgyártású autójává vált, a Bugatti hírnevet szerzett a világ egyik legelegánsabban “szekerének” gyártásában. A La Belle Epoque koncepcióval a Bugatti visszavonul vintage napjaiba, miközben egyik lábát szilárdan megveti a jövőben.

BugattiA Hojin Choi által tervezett és az 1927-ből származó Bugatti Royale ihlette La Belle Epoque a kecsesség megtestesítője.

BugattiA “hintó” könnycsepp alakú és buborékszerű pilótafülkével rendelkezik, amely egy fém külső héjba van zárva, ami szó szerint az ívek szimfóniája.

BugattiAz üveg szélvédő egyetlen mozdulattal elölről hátulra nyúlik, miközben a fémfelület és a szatén felületű fényezés futurisztikus vonzerőt kölcsönöz az autónak, mindezt egy szekér kecses formájával kombinálva.

BugattiAnnak ellenére, hogy rajongók által készített koncepcióról van szó, a La Belle Epoque (franciául a „The Good Times”) félreérthetetlenül Bugatti.

BugattiAz autót semmivel sem összetéveszthető patkó alakú hűtőrácsok díszítik, és bár a fényezése nemmindennapi (a jellegzetes kék szín hiánya miatt), a kocsi orrán, hátulján és kerekein megjeleni Bugatti logó emlékeztet minket arra, hogy mivel is állunk szemben.

BugattiA szinte minden modern Bugattinál megtalálható ikonikus C-vonalú részlet is megjelenik rajta – ez a részlet fokozatosan válik láthatóvá, amikor az autó kecsesen kinyitja hosszú, gyönyörű, sirályos ajtóit.