Kezdőlap Hírek Autók Goodwoodi visszatérés

Goodwoodi visszatérés

7747
0
IWC

A Schaffhausen és a Hot Wheels egy új limitált kiadással, az IWC Pilot’s Watch Chronograph Edition IWC x Hot Wheels kiadású pilótaórával ünnepli a Goodwoodba való visszatérést.

A 43 mm-es, homokfúvott titánium tokban elhelyezett, átlátszó zafírüveg hátlappal ellátott számlapon a versenyzés ihlette fekete háttér kockás versenyzászló motívummal, elegáns kontrasztot alkot a fekete, koncentrikus mintázattal.
IWCAz óra oldalára 9 óránál az ikonikus Hot Wheels lángcsóvás logó van gravírozva. Az órát a nemrég megjelent házon belüli IWC 69385-ös, beépített automata kronográf szerkezet hajtja, amely 28800,0 fordulat/órás (4,0 hz) sebességgel és 46 órás járástartalékkal.

IWCEgy különleges fém szerszámos dobozba csomagolva ez a gyűjtői szett tartalmazza a Pilot’s Watch Chronograph Edition “IWC x Hot Wheels Racing Works” órát, valamint egy miniatűr Hot Wheels Mercedes-Benz 300 SL “Racing Works Edition” makettet, ami a valaha készült legrészletesebb 1:64-es méretarányú modell.
IWCA 10 000 dolláros IWC Pilot’s Watch Chronograph Edition “IWC x Hot Wheels Racing Works” kiadásból mindössze 50 darab készül. Az első példányt a Bonhams online árverésre bocsátotta, a bevételt a jótékonysági Two Bit Circus Foundation javára ajánlotta fel. A fennmaradó 49 darab közvetlenül az IWC-től lesz megvásárolható.