Kezdőlap Hírek Tech A Samsung összehajtható telefonja a Galaxy S10

A Samsung összehajtható telefonja a Galaxy S10

1257
0

Tíz év eltelt azóta, hogy a Samsung bemutatta az első Galaxy modellt, így most óriási tűzijáték övezi a legújabb telefonok megjelenését. A Galaxy S10, S10 Plus és S10e mellett azonban végre lerántották a leplet a Galaxy Foldról is, amely teljesen összehajtható kijelzővel érkezik.

Galaxy s10

A Galaxy Fold 7,3 inch, azaz tabletméretű lesz, amikor kinyitod, összehajtva pedig 4,6 inch méretű kijelzőt kapsz. Egyértelműen innovatív technológiával ismerkedhetünk meg általa, bár az 1980 dolláros listaár annyira nem szimpatikus.

Galaxy s10
Amikor kinyitod a telefont, az előlapon nézegetett applikációk automatikusan átrendezik magukat a nagyobb méretű kijelzőre. Ráadásul egyszerre akár három appot is tudsz használni. Az eszköz az InfinityFlex névre keresztelt kijelzőt használja. A Samsung szerint annyira ellenálló, hogy több ezer nyitogatást is probléma nélkül elvisel.

Galaxy s10

A Fold egyébként 12 giga RAM-mal és 512 giga memóriával érkezik. A processzorról még nincs információ, de valószínűleg a legmodernebb lesz az elérhető processzorok közül. A hátlapon, zárt állapotban egy tripla-lencsés kamerát használhatunk, egy dupla-lencséset, amikor nyitva van a készülék és egy előlapit, amikor zárva van. A telefont fekete, ezüst, zöld és kék színben rendelheted meg.

Galaxy s10
Az új generációs Fold AMOLED kijelzőt kapott, valamint ujjlenyomat-olvasókat is elhelyeztek benne. A Fold mellett bemutatták a Galaxy S10-et is, amely 8 giga RAM-ot és szintén 512 giga memóriát kapott, az S10 Plus azonban már 1 TB memóriával büszkélkedhet. A Samsung arról is beszélt, hogy továbbfejlesztették az AI technológiát a tökéletes fotók megalkotása érdekében, és a videóink is sokkal jobb minőségűek lesznek. A vezeték nélküli töltés már szinte alapkövetelmény, ráadásul mások telefonját is töltheted a sajátodról.

Galaxy s10
Az USA-ban a Galaxy S10e 749 dollártól, az S10 899 dollártól, az S10 Plus pedig 999 dollártól érhető el. A Samsung ezek mellett bemutatta a vezeték nélküli Galaxy Buds fülhallgatókat is, a Galaxy Watch Active okosórát, valamint a Galaxy Fit fitnesstrackert is.