Kezdőlap Kiemelt Sennheiser HD 25 Limited Edition

Sennheiser HD 25 Limited Edition

1335
0
Sennheiser HD 25 Limited Edition

Az ikonikus HD 25 fejhallgató több, mint 30 éve piacvezető világszerte, beszéljünk akár a DJ pultokról vagy a rádiózásról. A Sennheiser legsikeresebb profi fejhallgatója, a HD 25 önmagában is legenda.

A Sennheiser júniusban ünnepli születésnapját. Hogy a 75 éves évfordulót méltán ünnepelje, júniusban a HD25 rendelésnél egy limitált kiadású verzióját kapja meg a vevő a darabnak. Persze ehhez gyorsnak és szerencsésnek is kell lennie, hiszen világszerte csupán 25 ezer HD 25 Limited Edition áll rendelkezésre.

Sennheiser HD 25 Limited EditionA szerencsések egy HD 25 modell rendelésekor a HD 25 Limited Edition modellt kapják kézhez. A szokásos fekete fülhallgatók mellett a limitált kiadás sárga színben is megjelent, melyet egy másik híres ikon színe, a Sennheiser HD 414 inspirált, mely a világ első nyitott fejhallgatója. A HD 25 Limited Edition a Sennheiser retro logóját kapta a fülkagylókon, néhány pedig a dobozban stílusos retro tokot is kapott.

Sennheiser HD 25 Limited Edition“Geert Verdickt, díjnyertes filmkészítő tesztelte a HD 25 legendás tartósságát egy sor tudományos görögdinnye teszttel…. De otthon ne próbáljátok ki!” – nyilatkozta Sennheiser.