Kezdőlap Hírek Tech Space Jam – A legmenőbb kosárlabda a NASA tervezőasztaláról

Space Jam – A legmenőbb kosárlabda a NASA tervezőasztaláról

1819
0

Amikor az Anicorn bemutatta a limitált kiadású NASA karórát, az emberek percek alatt felvásárolták az egész készletet. Most egy újabb őrülettel álltak elő.

NASA kosárlabda

Az Anicorn piacra dobta a Space Jam Premium kosárlabdát is. Az űrkutatás és kosárlabda szerelmesei most igazi különlegességre tehetnek szert ezzel a limitált kiadású labdával.

NASA kosárlabda

Ráadásul remek ajándék annak is, aki a csúcsig meg sem akar állni. A Hong Kong lifestyle brand és GrowthRing & Supply szintén beszállt a buliba és egy egész pakkot alkottak a kosárlabda mellé, csupa különlegességből. Így lesz egy pulóverünk is például a laszti mellett. A designról természetesen elmaradhatatlan volt a NASA logó, amivel a 60. születésnapjukat ünneplik meg.

NASA kosárlabda
Minden Space Jam kosárlabda saját zsákjában érkezik, amiben később is tárolhatjuk majd – feltéve, hogy nem akarunk vele minden nap pattogtatni.

NASA kosárlabda
A labda mikroszálas kompozit bőrből készült, ami elképesztő részletességet biztosít a textúrának. A White Space Jam az NBA előírásainak megfelelő, a bőr pedig olyan minőségű, hogy profi játékosnak érezheted magad, ha a kezedben van. A NASA logó mellett a floridai Kennedy Űrközpont koordinátáit is feltüntették.