Kezdőlap Hírek Ablak a lábunk alatt

Ablak a lábunk alatt

1082
0
LOEVA

Az ötlettel, hogy kiküszöböljék a tenger és az ég közötti korlátot, a LOVEA megalkotta a le standup-ot, az átlátszó deszkát, amely ablakot nyit az óceánra a vízi sportok kedvelőinek.

A Franciaországban gyártott deszka fokozza az evezési élményt a csúcstechnológia, az elegáns design, és a korszerű szaktudás ötvözésével.

 LOEVA A le standup egy eveződeszka, amely áttetszőségének köszönhetően igazán belemeríti a használót a vízalatti élővilág szépségeibe.

 LOEVA Az altuglas ShieldUp, az anyag, amelynek a deszka különleges kivitelezését köszönheti nano-szerkezetű, innovatív, és magas ütésállósága mellett zavartalan rálátást biztosít a tengerre. Karbon tok borítása miatt a deszka szerkezete egyszerre stabil és könnyű, emellett a biometrikus uszony dinamikus mozgást biztosít.

 LOEVA Az uszonytartó, a biztonsági kötél és a markolat technológiát és letisztult kivitelt ötvözve tengerészeti eloxált alumíniumból készült.

 LOEVA A deszka alá a LOEVA két LED sávot helyezett el, amelyek éjszakai vízitúrák során is fényt biztosítanak. A rendszer képes egy olyan fénygyűrűt kreálni, ami akár 15 méter mélyen is meg tudja világítani a tiszta vizet. A rendszert egy újgenerációs egyedileg gyártott akkumulátor hajtja, három órás üzemidőt biztosítva. Az élővilághoz való elkötelezettsége miatt a LOEVA társult a REEFSCAPERS-szel, így közös kampányuk keretén belül minden eladott deszka árából egy bizonyos összeget az óceánban lévő korallzátonyok újra telepítésére fordítanak.