Kezdőlap Hírek Dizájn Air Max fantáziák

Air Max fantáziák

1383
0

A londoni Rosie Lee kreatív ügynökség az ikonikus sportcipő eredeti designjából olyan szobrokat hozott létre, amelyeket a márka rajongói és építészek is értékelni fognak.

Air Max 3D koncepció

A tervvel a párizsi Pompidou Központ előtt tisztelegnek, amely a 80-as években megihlette a Nike designerét, Tinker Hatfieldet is, aki a Nike Air Max 1-et megálmodta.

Air Max 3D koncepció

A Rosie Lee csapata a párizsi épületből ihletet merítve készítette el a cipő 3D mását. Az illusztráció ugyanazokat az építészeti elemeket tartalmazza, amelyeket Renzo Piano, Richard Rogers és Gianfranco Franchini használt az épületkomplexum építésekor a 70-es években.

Air Max 3D koncepció
A kreatív csapat két másik Air Max modell 3D mását is megalkotta: a Nike Air Max 90 és a Nike Air Max 95-ét is. Az Air Max 90-et hangsugárzókból és állványzatból építették meg, amivel a record cratediggers (olyan zenerajongók, akik folyamatosan bakelitek között lapozgatnak) előtt tisztelegnek, akik Rosie Lee szerint először viselni kezdték az ikonikus modellt.

Air Max 3D koncepció

Az Air Max 95 az emberi láb anatómiáját mintázza, hiszen a sportcipő tervezője, Sergio Lozano is ebből merítette az inspirációt 23 évvel ezelőtt. Egyébként ezek a Nike sportcipők a világ legdrágább cipői közé tartoznak.

Air Max 3D koncepció

Air Max 3D koncepció

Air Max 3D koncepció

Air Max 3D koncepció