Kezdőlap Hírek Bemutatták minden idők legjobban várt iPhone-ját!

Bemutatták minden idők legjobban várt iPhone-ját!

759
0
iPhone 12

Az idei, 2020-as új csúcsmodellek évek óta a legnagyobb változást hozták el az Apple telefonok között. A jelenlegi vírus helyzet miatt idén, csak egy nagyon szűk körű, inkább online felületen promótált bemutatót engedhetett meg magának az Apple.

A Phonebox.hu iPhone 12 modellekről készült összeállításában megtalálhatunk mindent, amit tudni érdemes a legújabb készülékekről, a frissen bemutatott kiegészítőkről, tokokról és a szoftveres újdonságokról.

iPhone 12 5G minden készülékben

Az Apple idén, mind a négy készülékében 5G hálózat támogatást épített be, ami ideális esetben megduplázza a letöltési sebességet a 4G hálózathoz képest. Az 5G hálózat több csatlakozást enged meg készülékek és a hálózat között, tehát zsúfoltabb helyeken, például reptereken, vasútállomásokon, vagy akár Új Évkor, most már nem kell hálózatot keresni, vagy várni szabad helyekre, elvileg minden adott lesz a gyors kommunikációhoz.

iPhone 12 készülékház és kialakítás

Évek óta először az Apple szakít a megszokott okostelefon dizájnnal és ismét a négyzetes kialakításra tér át, amit az elmúlt években sokan hiányoltak. A jelenlegi élvonalas gyártók készülékei között egy hasonló dizájnnal ellátottat sem találunk, éppen ezért egy üde színfolt az okostelefonok között.

iPhone 12 Új Super Retina XDR kijelző

A megújult kijelző mostantól 2,000,000:1 kotraszt aránnyal rendelkezik, ami az OLED kijelzők között is kiemelkedő értéknek számít. Ezáltal a videók és képek előnézete tökéletes lesz, valamint a DarkMode is gyönyörűnek hat. Az új iPhone 12 kijelzője továbbá kétszer akkor pixel sűrűséggel rendelkezik, mint az iPhone 11, egészen pontosan 2532×1170 pixel, ami 460ppi értéket jelent.

iPhone 12 Megújult kamera és alkalmazások

• iPhone 12, iPhone 12 Mini: 12mp széles látószögű, 12mp ultaszéles látószögű kamera, nagyobb rekesszel, ami 20%-al jobb teljesítményt nyújt rossz fényviszonyok között, az iPhone 11 kamerájához képest.
• iPhone 12 Pro: 12mp széles látószögű, 12mp ultraszéles látószögű kamera, 12mp telefotó kamera, amely 4x-es optikai zoom-ra képes, LIDAR szkenner

Új processzor, A14 Bionic chip

Az új chip, először a mobiltelefon iparban a legújabb 5nm-es technológiára épül, ami lehetővé tette, hogy 11.8milliárd tranzisztor használjanak, ezzel gyorsítottak az adatok feldolgozásán mindamellett növelték az energia hatékonyságot is. Az Apple bejelentése szerint, az új 6 magos processzor 50%-al gyorsabb bármelyik másik mobiltelefon processzornál.

iPhone 12 Tartozékok, kiegészítők és telefontokok

Az Apple idén sok vásárló szempontjából megkérdőjelezhető lépést tett az elektronikai hulladék csökkentésének jegyében. Idén nem minden modell mellé kerülnek töltők a dobozokba, csupán a már jól megszokott Lightning kábelek. Ezzel a lépéssel akarja csökkenteni a gyártó a termékei ökológiai lábnyomát, továbbá ezzel kívánja, alacsonyabban tartani fölöslegesen növelné a belépő szintű modellek árát.
iPhone 12 A gyártó kiemelte, hogy a jelentős dizájn váltás miatt, a régebbi telefontokok már nem lesznek jól a legújabb modellekre, ezért természetesen bemutatásra kerültek az legújabb iPhone tokok is. A kollekcióban megtaláljuk az elegánsabb eredeti bőr tokokat, valamint a nagyobb ütésállósággal bíró iPhone szilikon tokokat is.

iPhone 12 Mini iPhone 12 iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max
Induló ár 299.990Ft 349.990Ft 439.990Ft 479.990Ft