Kezdőlap Hírek Hajók Pihentető száguldás

Pihentető száguldás

1136
0

A Sunseeker és a Fabio Buzzi Design egyesítették erőiket, hogy megalkossák a szupergyors Hawk 38 sport hajót.

Sunseeker Hawk 38.

A Sunseeker csapata visszatért a gyökereihez – a teljesítmény és versenyek világához -, és egy alapos piackutatás után bejelentették a nagyteljesítményű Hawk 38 szabadidő hajót. A Sunseeker és a Fabio Buzzi Design együttműködésének gyümölcse, top sebessége 62 csomó lesz az iker Mercury R400 külső motorral és Mercury Racing Digital Zero Effort fojtószelepekkel. Az FB úgy tervezte a hajótestet, hogy optimalizálja a sebességet és minimalizálja a hangot, az építéséhez pedig szerkezeti habot és Hypalon 866 STAB csöveket használnak, hogy elősegítsék a stabilizációt a tengeren.

Sunseeker Hawk 38.
A Hawk 38 kitűnő választás lesz húzó hajónak vagy akár kirándulóhajónak is. A magas sebessége egyszerűvé teszi a partra érkezést és elindulást, miközben a vásárlók válogathatnak az egyedi dizájn megoldások és részletek közül, hogy tökéletes környezetben tölthessenek el egy napot a vízen. A 38 láb hosszú testet kihasználva, az elülső fedélzeten bőséges hely van, napozóággyal és opcionálisan választható baldachinnal rendelkezik, arra az esetre, ha el akarnál menekülni a nap elől.
Az ülősarok mögött található a kettős kormányállás üveg- és szénszálas szélvédőkkel. A Hawk 38 Simrad navigációs rendszerrel rendelkezik, amely GPS-szel és Wi-Fi-vel is el van látva, miközben a könnyű hozzáférés érdekében a többi fontos rendszert összekapcsolja.
A tatban hármas padon ülés helyezkedik el.

Sunseeker Hawk 38.
Az egyéb kényelmi szolgáltatások között megtalálhatjuk a teljes mosdó részleget a kormány alatt, verseny üléseket a hajó hátsó részében, két fiókos hűtőszekrényt, és rengeteg rejtett tárolót.
Akik figyelnek a részletekre, értékelni fogják a szénszálas fogantyúsíneket polírozott, rozsdamentes acél tartókkal, visszahúzható zárókapcsokkal, kompressziós reteszekkel, valamint az egyedi hangrendszert polírozott rozsdamentes acél hangszóró rácsokkal, hátrafelé néző hangszórókkal és opcionális mélynyomókkal.

„A kisméretű teljesítmény hajók fejlesztésének örökségére építve technikai szakértők vagyunk ezen a területen, és ez a márka DNS-ében is megvan ez a képesség. Korábban már dolgoztunk együtt az FB Designnal az XS2000 és XS Sport modelleken még 18 évvel ezelőtt, ebből is látszik, hogy a Sunseeker mindig is dominált ezen a területen, és a jövőben is technológiailag fejlett, előremutató új modelleket fogunk alkotni” – mondta Christian Marti, a Sunseeker CEO-ja.