Kezdőlap Hírek Dizájn Szénszálas hibrid zongora – Exxeo

Szénszálas hibrid zongora – Exxeo

1502
0

Az Exxeo egy hibrid zongora, amelynek fennkölt dizájnját egy olyan anyagból alkották meg, amelyet inkább az autóiparban szoktak használni – szénszál.

Exxeo zongora

A lélegzetelállító zenei eszköz elszakad a hagyományos formától, amelynek felületei eredetileg egy szoborszerű struktúrát hoznak létre. Miközben a szénszál lehetővé teszi a folyékony formát, praktikus előnyei is vannak: köszönhetően a nedvességálló tulajdonságának, az Exxeo tökéletes párás környezetbe, mint például a mega-jachtok és ócaánjárók.

Exxeo zongora

Nemcsak a zongora esztétikai megjelenésébe fektettek energiát, hanem az akusztikus teljesítménye is meghaladja a hagyományos társaiét. A gyorsított ismétlés a továbbfejlesztett realizmus rendszerrel párosítva lehetővé teszi a zongoraművész számára, hogy a leglágyabb pianissimo-tól a legbátrabb fortissimo-ig csillogtassa tudását.

Exxeo zongora

Az Exxeo vezető koncertzongorák csodálatos hangját ragadja meg. Díjnyertes soundboard hangszórórendszer: Harmonic Imaging ™ XL technológia újraalkotja a koncertzongorák széles dinamikus tartományát egy 200 wattos, 9 hangszórórendszer használatával.

Az Exxeo az egyetlen hibrid zongora a világon, amelyben beépített akkumulátor van, amely a hangszer hátsó részében található. Lehetővé teszi, hogy akár 20 órát is használják a zongorát egyetlen feltöltéssel. Az Exxeo 2019-ben megnyerte az A’ Design Awardot.