Kezdőlap Hírek Tech A HONOR elindíttotta a HONOR Academy programsorozatát

A HONOR elindíttotta a HONOR Academy programsorozatát

728
0
Honor

A Honor nemzetközi okotelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy elindítja Honor Academy programsorozatát. A kezdeményezés célja, hogy támogassa a felhasználókat a produktivitásban, a kreativitásban és új ismeretek elsajátításában, mindezt exkluzív oktatási és fejlesztési anyagokon keresztül.

A program keretében a Honor számos online oktatási platformmal és kulturális intézménnyel működik együtt, így biztosítva különleges programokat a felhasználóknak.

HonorA Honor Academy első programjaként Salvador Dalí több mint 300 művét magában foglaló magángyűjteményt tekinthetnek meg az érdeklődők a Dalí Paris-szal együttműködésben elindított virtuális kiállításon.

HonorDalí a 20. század egyik legünnepeltebb művésze, szürrealista alkotásmódja a mai napig emberek millióit inspirálja. A Dalí Paris ideiglenes kiállítása a művész háromdimenziós alkotásait mutatja be, melyek közül több a festményeit is megihlette. Megtekinthető például az Alice Csodaországban vagy az Elfolyó idő szobra. A múzeum a Dalí Universe® egyik legfontosabb eleme, és a legnagyobb magánkézben lévő kollekcióval bír Dalí munkáiból és bronzszobraiból.