Kezdőlap Hírek Az Apple kiszínezte az almát

Az Apple kiszínezte az almát

7012
0
Apple

Az Apple bemutatta új, több, élénk színben elérhető, és az M1 csipnek köszönhetően jóval kompaktabb és vékonyabb megjelenésű iMac-jét.

AppleAz előző modellekhez hasonlóan erős a teljesítménye, de mivel profilja ultravékony, mindössze 11,5 mm-es, oldalról szinte láthatatlan. A 24 hüvelykes, 4,5 K retinás, 11,3 millió pixeles és 500 nit fényerejű képernyő több mint egymilliárd színt képes megjeleníteni, így lehengerlő vizuális élményt nyújt.
AppleAz Apple nem csupán a dizájnt tekintve gondolta újra az ikonikus az iMac-et: az új külsőt lehetővé tevő M1 rendszerchip is nagy újítás. Az M1 egylapkás rendszerének és az energiahatékonyságának köszönhetően az új modell eddigieknél kisebb méretű az alaplappal és a hűtőrendszerrel működik. A különböző új színekben – zöld, sárga, narancs, rózsaszín, lila, kék és ezüst – pompázó iMac személyessé és vidám hangulatúvá varázsol bármilyen teret. Az iMac-hez mágnesesen kapcsolódik az új tápcsatlakozó egy színben egyező, 2 m hosszú fonott kábelen keresztül.
AppleAz M1 óriási előrelépést jelent az Mac-nek, és most örömmel mutatjuk be a vadonatúj iMac-et, az első Mac-et az M1 debütálása óta” – mondta Greg Joswiak, az Apple globális marketingért felelős alelnöke.

Apple„Feltűnő dizájnt és káprázatos színeket, az immerzív élményt biztosító 4,5K retinás képernyőt, a legjobb Mac-kamerát, -hangszórókat, -mikrofont a Touch ID-t az M1 chip lenyűgöző teljesítményével és a macOS Big Sur-rel kombinálva az új iMac egy következő szintre emeli mindazt, amit iMac-ben szeretünk.”
AppleAz új iMac-nek széles, 24 hüvelykes és 4,5 K retinás és 1,3 millió pixeles kijelzője van vékonyított kávával. Képei a P3 színtartománynak, több mint egymilliárd megjeleníthető színnek és 500 nit fényerősségnek köszönhetően még élénkebbek és ragyogóbbak. Az új kijelző True Tone technológiával is rendelkezik, ami a fényviszonyok változásával automatikusan igazít a színhőmérsékleten, hogy a kép természetes hatású maradjon. Ráadásul az 4,5 K retinás kijelző egy, az iparágban vezető, matt bevonatot is kapott a nagyobb kényelem és jobb olvashatóság érdekében.
AppleAz M1 rendszerchipes iMac az iMac-ek közül a legjobb minőségű kamerával, mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve. Az 1080p HD kamera félhomályban is kiváló teljesítményt nyújt, kitűnő minőségű videót készít. A stúdióminőségű háromcsatornás mikrofon-rendszer tiszta videóbeszélgetéseket és hangfelvételeket biztosít. A kétoldalt elhelyezkedő dupla, mélynyomós hangszórók szép basszust adnak, a lehető legkisebb rezonanciával. Az eredmény egy olyan stúdióminőségű hangrendszer, amely basszus-, közép- és magas tartományban is kristálytiszta hangzást ad.