Kezdőlap Hírek Autók Bemutatkozik az új Hyundai Santa Fe

Bemutatkozik az új Hyundai Santa Fe

1053
0
Hyundai Santa Fe

A Hyundai Motor közzétette az új Santa Fe első fényképeit és videóit. A Hyundai szabadidőjármű zászlóshajójának továbbfejlesztett változata prémium minőségű fejlesztésekkel, valamint új hibrid és plug-in hibrid hajtásláncokkal lép színre.

Hyundai Santa FeA modell a Hyundai első olyan, Európában forgalmazott típusa, amely a vállalat vadonatúj, harmadik generációs járműplatformjára épül, és ezáltal jobb menetteljesítményeket, kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást és fokozott biztonságot kínál.
Mindezen módosítások bevezetése egybevág a Hyundai legrégebb óta gyártott szabadidőjármű-családjának huszadik születésnapjával.

Hyundai Santa FeAz Európában 2001 óta elérhető, középkategóriás szabadidőjármű mindig is kényelméről, tágas helykínálatáról, gazdag felszereltségéről és funkcionális belső kialakításáról volt híres. A most alkalmazott frissítések révén az új Santa Fe még fényűzőbb minőséget kínál ügyfeleinek. A típus most először rendelhető hibrid és plug-in hibrid hajtásláncokkal; ezen kívül az új Santa Fe merész, karakteres formanyelvet, valamint új technológiai és biztonsági megoldások széles skáláját alkalmazza.

Hyundai Santa Fe„Az új Santa Fe ár-érték arányát prémium jellemzők és vonzó megjelenés teszi még erőteljesebbé.” – mondta SangYup Lee, a Hyundai formatervezési központ nemzetközi igazgatója, a vállalat ügyvezető alelnöke. „A Santa Fe oldalfalait, illetve orrát és farát összekötő, határozott vonalak olyan robusztus, mégis kifinomult megjelenést kölcsönöznek a modellnek, amely tökéletesen igazodik a szabadidőjármű-vásárlók ízléséhez. Ezen túlmenően számos olyan funkciót és szolgáltatást vezettünk be, amelyek egy határozottan családcentrikus, ugyanakkor élvezetesen vezethető szabadidőjárművet eredményeztek.”

Hyundai Santa Fe„Az új szolgáltatások és funkciók széles skáláját felvonultató, új Santa Fe hamisítatlan prémium járműként folytatja pályafutását.” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingért és termékekért felelős alelnöke. „A modell újfent azt demonstrálja, hogy a Hyundai meghallgatja ügyfelei kívánságait, és folyamatosan a legmodernebb funkciókkal és szolgáltatásokkal igyekszik kielégíteni elvárásaikat.

Hyundai Santa FeEz érvényes a modell hajtáslánc-kínálatára is. Az új Santa Fe bevezetésével a Hyundai összes szabadidőjárműve elérhető részben vagy teljesen elektromos hajtásláncokkal, a hibrid megoldásoktól egészen az üzemanyag-celláig.”