Kezdőlap Hírek Tech A funkció és elegancia tökéletes ötvözete

A funkció és elegancia tökéletes ötvözete

819
0

A részletgazdag hangzás közelebb visz a zenéhez, mint valaha. A kaliforniai Bossa végre bemutatta legújabb hangsugárzó kollekcióját, a Moonrakert, amely századközepi designnal örvendezteti meg lakásunkat.

 Bossa Moonraker hangsugárzója

A százévnyi mérnöki tapasztalattal rendelkező cég mindig odafigyelt arra, hogy kiváló minőséget és vizuálisan megnyerő eszközöket szolgáltassanak vásárlóik számára.
A Moonraker hangsugárzó minimalista stílusa hihetetlen hangzással egészül ki, a forma a funkcióval egyesül. A két hangsugárzóból álló vezeték nélküli rendszer tökéletes hangminőséget biztosít, a design pedig olyan vizuális hatást kelt, amit eddig nem láttunk még hasonló eszköznél.

 Bossa Moonraker hangsugárzója
Egy olyan ember számára, aki a zene és design megszállottja, a Moonraker tökéletes választás. A hangszórók kerekded formája esztétikailag lenyűgöző, ráadásul megakadályozza a rezonanciát és hangtorzulást is.
Az egyszerűen használható távirányítóval könnyedén vezérelhetjük az eszközt. Természetesen a minimalista hozzáállás itt is jelen van, hiszen olyan elveket követtek a rendszer kialakítása során, amik az egyszerűséget hangsúlyozzák. A Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően a hangsugárzókat bármilyen digitális eszközhöz csatlakoztathatjuk, ha streamelni szeretnénk.

 Bossa Moonraker hangsugárzója
A Moonrakert Kalifornia legképzettebb szakemberei álmodták meg, így teljes tökéletességre számíthatunk. A hangszóró fekete dió, tikfa és fehér kőris anyagból rendelhető meg, a színekből pedig nincs hiány.